Friday, November 21, 2008

Entry special utk mama..

hari ne ulangtahun ke 30 mama..selamat hari ulang tahun untuk mama..moga pjg umur murah rezeki kita 1 family..

2-3 hari ne memang terkejar2 nak siapkan tugasan..terpaksa berkampung di department sampai malam..seawal 6pagi dh keluar rumah pegi keje dan terus bergegas ke Uni..sekarang ne seawal 5.40 ptg lebih dh masuk waktu isya..pukul 3ptg lebih dh gelap gelita huhu..balik2 rumah abg muizz dan adik nia dh nak tido..alahai rindu kt anak2 aku..

alhamdulillah hari ne dh present ape yg patut dkt supervisor aku Paul & Clare..discussion mcm2..dari pasal isu landscape planning..isu royal family yg jadi isu kontroversi utk salah satu chapter dlm thesis aku...isu cuti2 di rome..dan yg bestnye diorg ne treat kita mcm kawan2..respect & rileks jer..tp kdg2 aku ketaq lutut jugak nk ngadap diorg ne..heheheh..dan macam biase makin banyak lagi keje2 baru yg menunggu..penat sehhhhh...

untuk mama papa sempat jugak curi2 mase gi shopping perfume kat Boots..papa tau mama suke perfume kan..saje nk tambahkan koleksi perfume mama...yg best adik nia & abg muizz pn masing2 dpt hadiah gak...dan semestinya papa pn dpt hadiah utk diri sendiri gak hehehe...tmbh koleksi perfume utk diri sendiri jugak...

harapnye mama suke..perfume Ralph Lauren, JLo Live & cacharel Amor Amor..perghhhh habis duit gaji aku bln ne..

to mama..i luv u so much..no matter whats..papa akan kenang sume jasa2 mama seumur hidup papa..yg paling terharu pengorbanan mama utk cuti tanpa gaji..dan terpakse lepaskan peluang tawaran untuk sambung study dulu..semata-mata untuk ikut papa di sini..sebuah pengorbanan seorang isteri untuk sang suami yg tiada galang ganti..utk abg muizz dan adik nia..papa sayang sngt2...anugerah Tuhan yg tiada nilai gantinye..
...kalian semua nyawa papa..

p/s: utk mama,abg muizz & adik nia..papa ade suprise yg dh tak jadi suprise daaaa..kita akn jalan2 lagii..tiket flight & hotel dh papa booking..tungguuuuuuu..

9 comments:

enchek CAMERA™ said...

nak perfume gak !!

i-chimera said...

Ha... selamat hari jugak utk Mama si muizz dgn dek nia... moga sihat happy dan ceria selalu.. moga wangi2 juga selalu sbb dah dpt parfum mahal tu...

ayat romantik tak hengat tu bro... touching bangett... mama si muizz tu dah baca ke blm ni...

err... nak jalan2 pergi Milan ke?? oppssssss!!! tesasul plak... baru bejalan, nak berjalan lagi nihh...
huh! tak jeles... tak jeless! (sambil tumbuk2 bantal)

nuu_OL said...

so sweet..:)

Abang Putra said...

Satu contoh ciri-ciri suami mithali. Syabas!

iina said...

Rusdi..

Kim salam dengan ann k.. selamat hari lahir.. sorry lewat ucap semalam aku ke liverpool ada games.. semoga dia murah rezeki dan panjang umur.. memang skrg nie tgh sale gile2 nak xmas kan.. aku pun tengah congak2 nak tambah koleksi perfume gak ;)

Asmadi said...

baik nyaa suami mithali betul laa kan hehe ..
nak kirim perfume laa tp kena tunggu demo kelik duliu laa kan haha ..cam mana tu .lambat lagi ke ..utk isteri demo tersayang tu semoga sihat sokmo deh

romantik gak demo hahah!!

iris ixora said...

salam harijadi jua buat mamanya moga terus hepi disamping suami dan anak2 yg tercinta...

i-chimera said...

uihh!! sana dah stat turun salju ke? (salju tau)... hmmm bestnya.. bestnya.. sejuknya... nanti kalau nak makan ABC senanglah kan.. ambik je sajli 2,3 ketul masuk mangkuk.. boh kacang, boh jagong, boh sirap dgn air2 gula, susu semua... dah siap ABC special... hallamakkk bestnya..

Tulip said...

mesti mamanya terharuu....